dilluns, 13 de setembre del 2021

La fiscalia del Suprem torna a la càrrega contra Tamara Carrasco i en recorre l’absolució

 

 

PAÍS - PRINCIPAT

 

 

Carrasco ja va ser absolta per un jutjat de Barcelona i per l'audiència, però la fiscalia espanyola recupera l'acusació  

 




 

 


Per: Redacció

13.09.2021  13:17

 

 

La fiscalia espanyola tira endavant el seu recurs contra l’absolució de Tamara Carrasco. Després que el fiscal de l’audiència de Barcelona anunciés el febrer passat que recorria la sentència absolutària confirmada per aquest mateix tribunal, ara és la fiscalia del Tribunal Suprem qui assumeix el recurs, ja que és l’alt tribunal espanyol qui l’haurà de resoldre, i ja l’ha presentat, segons han confirmat a VilaWeb fonts de la defensa.

 

El jutjat penal 25 de Barcelona va absoldre l’activista d’un delicte d’incitació als desordres públics. Una decisió que va ratificar l’Audiència de Barcelona, en una sentència ara recorreguda per la fiscalia del Tribunal Suprem.

 

Carrasco, que va ser acusada de terrorisme i va tenir prohibit de sortir del seu municipi durant més d’un any, va ser finalment acusada per la fiscalia d’un delicte d’incitació als desordres públics pel qual demanava set mesos de presó. Tanmateix, un tribunal de primera instància i l’Audiència de Barcelona van argumentar que Carrasco no havia incitat a res en els missatges de WhatsApp, que eren el fonament de l’acusació i que mai s’ha esclarit com els va obtenir la Guàrdia Civil.

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/fiscalia-suprem-carrega-tamara-carrasco-recorre-absolucio/