divendres, 28 de juny del 2013

Un vídeo sobre Guardiola presenta el sobiranisme als alemanys

dret a decidir

Recull entrevistes i imatges de l'entrenador del Bayern, subtitulades a la llengua germànica

Mar Sabé

El Youtube s’ha despertat avui amb un nou vídeo sobre la independència de Catalunya. En aquest cas, però, el protagonista és un català conegut arreu, i es subtitula amb la seva nova llengua. Pep Guardiola, exentrenador del Barça i ara 'mister' del Bayern de Munic, parla sobre el seu país, Catalunya, i la seva relació amb ell.




El vídeo, subtitulat a l’alemany, és un muntatge amb imatges seves, imatges del país i declaracions de Guardiola, la majoria de quan ell era jugador del primer equip del Barça, i vol explicar als alemanys el procés sobiranista català. El de Santpedor explica que “haver nascut en aquest país tant meravellós, Catalunya, i haver pogut jugar al seu equip principal, és el meu millor record”.

“Un no pot renegar del que sent, del que estima, i jo em sento molt arrelat al meu país, Catalunya”, declara, “un país que fa 800 anys que té la seva pròpia llengua, absolutament pròpia”.

Al final del vídeo, també es mostren imatges de Manifestació per la Independència que hi va haver el passat 11 de setembre. 

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/06/un_video_sobre_guadiola_presenta_el_sobiranisme_als_alemanys_94893.php