dilluns, 17 de juny del 2013

El nou diputat del PPC era el xofer de Camacho

La direcció el va recol·locar després de regidor de Viladecans



Sergio Garcia



 El nou diputat del PPC, Sergio García Pérez, que substitueix el fins ara diputat Pedro Chumillas al Parlament, va començar de xofer el partit, segons ha sabut e-notícies. Sergio García ja va fer de conductor d'Alberto Fernández quan aquest va ser president de la formació.


Posteriorment, es va convertir en el conductor d'Alícia Sánchez-Camacho quan aquesta -que no té carnet de conduir- va assumir la presidència del PPC a les comarques de Girona i va continuar en aquestes tasques quan va assumir la presidència del PP català. La direcció del PPC el va recol·locar després de regidor a Viladecans.

La renúncia de Pedro Chumillas, en canvi, obeeix a "motius personals", segons la nota que el propi PPC va emetre el passat dia 12. Chumillas era diputat des de l'anterior legislatura gràcies a les gestions del llavors secretari general, Jordi Cornet, ambdós propers a l'Opus. L'ex parlamentari seguirà formant part del Comitè Executiu del PPC i mantindrà la seva vinculació amb la Fundació Col·labora.

Sergio García (Barcelona, 1967) és tècnic en prevenció de riscos laborals i tècnic en imatge i so. És portaveu del grup municipal del PP de Viladecans des de 2003,  coordinador d’Immigració de l’Àrea Metropolitana i membre del Comitè Executiu del PPC. Ha estat conseller comarcal del Baix Llobregat (2007-2011), secretari de Política Territorial del PP de Barcelona (2004-2007) I vicesecretari de Comunicació i Noves Tecnologies del PP de Barcelona (2007-2011).

Fonts oficials del PPC han assegurat que "a Girona li donava suport en la campanya electoral. No solament com a conductor si no fent tasques de gabinet. Amb la presidencia del PPC no ha fet de conductor sino que ha estat integrat al gabinet de presidencia en tasques logistiques i de coordinacio amb el senat i partit, a mes de la feina com regidor de Viladecans on viu".