dijous, 16 de maig del 2013

El 3/24 talla la presentació del CATN per connectar amb Rajoy

Han decidit seguir el discurs de la Moncloa quan Homs i Viver contestaven les preguntes dels periodistes

Maria Coll

Mariano Rajoy al 3/24
El canal 3/24 ha tallat avui la connexió en directe amb la roda de premsa de la presentació del pla de treball del Consell Assessor per a la Transició nacional quan el seu president Carles Viver i Pi-Sunyer i el conseller de la presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, contestaven les preguntes dels periodistes.

El canal informatiu de la televisió pública catalana ha finalitzat l'emissió des del Palau de la Generalitat per donar preferència a la roda de premsa que aleshores començava a Madrid el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, per explicar la trobada que ha fet aquest matí a la Moncloa amb representants dels agents socials.

Quan s'ha fet el tall, Viver i Homs encara responien a preguntes dels mitjans de comunicació, i estava previst que després el conseller de la Presidència fos interpel·lat fins i tot sobre altres qüestions. A l'emissió en directe del 3/24 per internet curiosament ha acabat apareixent Rajoy sota el títol "Segueix en directe: presentació del pla de treball del Consell Assessor de la Transició Nacional".