diumenge, 18 de novembre del 2012

“Hola, jo sóc Catalunya”

Aprofitant les xarxes socials, un grup de catalans ha creat una campanya per convèncer els indecisos a optar per la independència el 25 de novembre

L'espoli fiscal, les infraestructures i els peatges, la llengua o l'alternativa del federalisme són alguns dels temes que tracten

Una de les imatges que es poden veure en el vídeo Catalunya vs Espa

Si alguna cosa deixen clara les estadístiques que ens assetgen en les últimes setmanes, és que hi ha un elevat índex de gent que està indecisa perquè no veu amb claredat quina es l'opció política en què poden dipositar la seva confiança. I, de la mateixa manera, per tots és acceptat que en aquestes eleccions no es decidirà només un Parlament i un govern.


Amb aquests dos eixos, i aprofitant la difusió de les xarxes socials, un grup de catalans ha creat una campanya d'arguments en favor de la independència. Un noi que representa Espanya i un altre que representa Catalunya protagonitzen set gags, sota el títol ‘Catalunya vs España', en què s'exposen tot de raons per a convèncer una votant indecisa a optar per la independència el 25 de novembre.
Així, en quasi nou minuts de vídeo tracten temes com la falta de comunicació i entesa, l'espoli fiscal, el problema de les infraestructures i els peatges, els atacs a la llengua i l'educació o l'alternativa del federalisme.