dimecres, 21 de novembre del 2012

Espot anuncia la independència a "45 milions" de llatins

"Neix un nou país on tots els llatinoamericans tindran oportunitat de negoci"

Video:

 http://www.e-noticies.tv/canales/actualitat/va-a-existir-una-cataluna-independiente-15645.html

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, va ser entrevistat a Univisión, "la televisió més important, de parla hispana dels EUA, amb una audiència d’uns 45 milions d’espectadors", segons indica la pròpia organització.

"Aprofito les càmeres de Univisión per comunicar als hispanoamericans dels Estats Units que ha de néixer un nou país a Europa, que oferirà moltes oportunitats. En aquest nou Estat tindran oportunitat de negoci i d'intercanvis culturals. I així estrènyer els llaços que sempre han unit a Catalunya amb Llatinoamèrica ", va dir.

Espot va explicar que "s'ha passat d'un intent de convivència harmònica i civilitzada amb Espanya a un paradigma de ruptura". "És indiscutible que guanyarem a nivell econòmic, però la idea de la independència és política, per la qual han deixat la vida molts dels nostres avantpassats", ha deixat clar.

El també dirigent de SI ha remarcat que "farem una nova Catalunya". "Estem en un moment de no retorn, no hi haurà marxa enrere. Catalunya com a nou Estat ha de néixer, però no sé si d'aquí un any o tres", va afegir.