dilluns, 9 de setembre del 2024

Rovira va animar a treure rèdit electoral dels cartells contra els Maragall

 

 

"És una campanya tan agressiva que si la denunciem arrencarem vots de solidaritat"

 

 

POLÍTICA

 

Redacció 

 

Autor/a: Maria Pratdesaba

 

 

 


'El Matí de Catalunya Ràdio' ha fet públics una sèrie de missatges pertanyents a grup de Signal d'ERC en els quals dirigents del partit parlen dels cartells vexatoris contra els germans Pasqual i Ernest Maragall i de l'entramat B de l'organització, dedicat a cometre atacs de falsa bandera.

En una d'aquestes converses es destapa quina va ser la reacció de la secretària general, Marta Rovira, davant la irrupció d'aquesta campanya difamatòria, promoguda des d'ERC, en un moment en què el seu

candidat Ernest Maragall estava completament eclipsat pels de Junts i el PSC, Xavier Trias i Jaume Collboni, respectivament.

Rovira va apostar per a intentar aprofitar el focus mediàtic per a demanar als seus companys que miressin de treure'n profit per a esgarrapar el que ella anomena "vots de la solidaritat": "És una campanya tan agressiva que si la denunciem públicament potser arrenquem uns quants vots de solidaritat".

D'aquest grup de Signal també en formaven part la portaveu d'ERC al Parlament de Catalunya, Marta Vilalta, i Sergi Sabrià, que va acabar dimitint del seu càrrec de viceconseller d'Estratègia i Comunicació quan es va descobrir la seva implicació en l'enganxada de cartells.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.racocatala.cat/noticia/65355/rovira-va-animar-treure-redit-electoral-dels-cartells-contra-maragall