divendres, 14 de juny del 2024

Detenen la mediadora social dels terroristes del 17-A i col·laboradora de RAC1 per pertinença a organització criminal

 

 

NACIONAL

 

 

13/06/2024

 



 



Ahir al matí s’ha conegut que els Mossos d’Esquadra van arrestar el passat dimarts l’educadora social de Ripoll que tractà els islamistes que l’agost de l’any 2017 atemptaren a Barcelona i Cambrils.

Segons ha informat SER Catalunya, Wafa Marsi forma part de la trentena de persones detingudes en el marc d’un macroperatiu policial contra una xarxa de narcotràfic.

El passat mes de febrer els Mossos d’Esquadra ja varen de detenir-la després de trobar més d’una tona d’haixix i dues armes de foc a un habitatge de Moià en què figurava com a llogatera.

Marsi constava igualment com a titular d’un dels vehicles utilitzats pels

líders de l’organització desmantellada. Una xarxa a qui la policia atribueix el tràfic de grans quantitats d’estupefaents arreu de Catalunya.

L’exmediadora social, que té també antecedents per estafa i robatori, ha participat els darrers temps en diversos mitjans de comunicació com ara TV3, La Sexta o RAC1.

Pel que fa a la ràdio catalana, Jordi Basté l’entrevistava després del 12M per a analitzar en qualitat d’experta la irrupció al Parlament de Sílvia Orriols, a qui Marsi acusà en directe de “racista” i d'”atiar l’odi”.

 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://lalternatiu.cat/2024/06/13/detenen-la-mediadora-social-dels-terroristes-del-17-a-i-collaboradora-de-rac1-per-pertinenca-a-organitzacio-criminal/