divendres, 9 d’octubre del 2020

[Imatges] Espanya militaritza Catalunya per la visita del rei Borbó

 

 

Un franctirador apuntant, controls de la Guardia Civil amb la metralleta a la mà o agents dels Mossos sense la seguretat a la pistola són algunes de les imatges que deixa l’Estat de Setge a Catalunya  

 


Gerard Sesé 09/10/2020

 

 

Pla mitjà del rei Felip VI, el president espanyol, Pedro Sànchez; el delegat de l'Estat al CFZB Pere Navarro en una visita a la incubadora d'impressió 3D al Consorci de la Zona Franca 9/10/2020 (Horitzontal)

 

 

Catalunya no té rei i Felipe VI té un problema cada cop que trepitja terres catalanes. És per això que l’Estat ha de declarar un estat de setge al Principat quan el monarca s’hi desplaça.

 

Un gran desplegament policial entre Guardia Civil, Policia Nacional espanyola i Mossos ha deixat una estampa militaritzada de Catalunya gens pròpia d’un Estat democràtic i de dret que forma part de la Unió Europea.

 

Les càmeres de TV3 han pogut mostrar un franctirador armat i apuntant des d’un dels terrats pròxims a l’estació de França. Els usuaris a les xarxes s’han afanyat a preguntar “a qui apunta?” o

“quines ordres tindrà per disparar?” davant d’unes imatges pròpies d’una guerra.

 

 

 

 

 

La Guardia Civil també ha fet controls a les sortides de Barcelona com a la carretera de Vallirana. Segons expliquen lectors a La República, els agents anaven metralleta en mà i amb els dispositius de punxes a punt per si calia fer rebentar les rodes a algun cotxe.

 

 


 






També, Anonymous ha mostrat un dels agents dels Mossos amb el sistema de seguretat de la seva pistola obert, una maniobra que només es fa en situacions on desenfundar l’arma sigui una possibilitat. Un fet que ha esgarrifat a molts manifestants.

 

Tot això exemplifica que Catalunya no té rei i que les terres catalanes segueixen sent una possessió de la metròpoli, és a dir, una colònia d’Espanya.

 

 


 

 

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/societat/imatges-espanya-militaritza-catalunya-per-la-visita-del-rei-borbo/