dimecres, 23 de setembre del 2020

Mauri: “L’únic que ha de fer l’Estat és aprovar la llei d’amnistia. Un indult no serveix per a res”

 

 

 

El vicepresident d’Òmnium defensa que l’única solució és el dret a l’autodeterminació i una amnistia

 

 

 

Àlex Huguet 23/09/2020

 

 

 

El vicepresident d'Òmnium, Marcel Mauri, atén els mitjans en el tercer aniversari dels fets del 20-S, davant la conselleria d'Economia el 20 de setembre del 2020 (Horitzontal).

 




El vicepresident d’Òmnium, Marcel Mauri, ha afirmar que “l’únic que ha de fer l’estat espanyol és aprovar la llei d’amnistia perquè l’indult no serveix per a res, més enllà de la solució personal d’un represaliat”. 

 

D’aquesta manera, ha respost a l’anunci del govern espanyol que començarà a tramitar la setmana que ve la petició d’indult per als presos polítics que va presentar un advocat.  


A les portes del TSJC, on ha acompanyat el president de la Generalitat, Quim Torra, a declarar en la segona causa per la pancarta, Mauri ha insistit que la tramitació és només el que ha de fer el govern espanyol i que “l’única solució política és el dret a l’autodeterminació i una amnistia que englobi les gairebé 3.000 persones represaliades”.

 

 

 

ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.larepublica.cat/noticies/politica/mauri-lunic-que-ha-de-fer-lestat-es-aprovar-la-llei-damnistia-un-indult-no-serveix-per-a-res-2/