dimecres, 22 d’abril del 2020

Canadell: «Espanya és atur i mort, Catalunya és vida i futur»



CORONAVIRUS






El president de la Cambra carrega durament contra l'Estat i afirma que una Catalunya independent "hauria salvat milers de vides"







per NacióDigital , 22 d'abril de 2020 a les 09:02






Joan Canadell, en una imatge d'arxiu. | Adrià Costa







"Espanya és atur i mort, Catalunya és vida i futur". Així de contundent s'ha expressat el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, en una publicació a Twitter. En l'escrit, en castellà i dirigit directament als ciutadans espanyols, carrega durament contra l'Estat per no haver fet cas el president de la Generalitat, Quim Torra, quan reclamava el confinament dies abans que es decretés a tot el país.




 


Canadell ho fa a partir d'una gràfica compartida per un expert a la mateixa xarxa social en què es comparava l'evolució de la corba de la pandèmia a Espanya i Grècia, força més
plana. El president de la Cambra destaca la "diferència d'un tancament dues setmanes abans", que hauria comportat "una centena part de contagis i morts".







 





  
"Una Catalunya independent hauria salvat milers de vides", conclou Canadell en una publicació que ja acumula milers de comparticions i reaccions.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.naciodigital.cat/noticia/200967/canadell/espanya/es/atur/mort/catalunya/es/vida/futur