dilluns, 17 de febrer de 2020

Forcadell i Bassa surten de la presó per cuidar familiarsPROCÉS POLÍTIC


L'expresidenta del Parlament i l'exconsellera ho faran tres dies a la setmana en aplicació de l'article 100.2per NacióDigital , 17 de febrer de 2020 a les 12:12Forcadell i Bassa sortint de la presó | Twitter: @forcadellcarme / ACNL'expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l'exconsellera Dolors Bassa han sortit per primer cop de la presó. Totes dues tenen permís per sortir tres dies a la setmana a cuidar familiars  en aplicació de l'article 100.2. 
 

Forcadell ha sortit de Mas d'Enric aquest dilluns al matí en un vehicle conduït pel seu marit. La Junta de Tractament del centre penitenciari va acordar la setmana passada que l'expresidenta del Parlament pogués sortir tres dies a la setmana per fer voluntariat i tenir cura de la seva mare, d'edat avançada.

Carme Forcadell, a dins del vehicle sortint de la presó. Foto: ACN


Així ho havia demanat la mateixa Forcadell, classificada com la resta de presos polítics en segon grau. Podrà estar fora de la presó
9 hores al dia, inclòs el temps de desplaçament.Jordi Cuixart ja va començar a fer ús d'aquest article del reglament penitenciari la setmana passada


Altres presos també el podran utilitzar després que les juntes de les seves presons ho hagin autoritzat, com Jordi Sànchez, Joaquim Forn i Dolors Bassa. De Forn n'ha transcendit que treballarà a Mediapro com a responsable de dret públic.


Forcadell ha sortit de Mas d'Enric abans de dos quarts de nou del matí. Ha saludat discretament des del vehicle conduït pel seu marit que l'ha recollit. "Persistim", ha apuntat a través de les xarxes socials amb una fotografia d'ella sortint de la presó. 
 

Per la seva banda, Bassa ha sortit caminant de Puig de les Basses mentre un vehicle amb la seva germana i altres familiars l'esperava a l'entrada de la presó.ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.naciodigital.cat/noticia/196482/forcadell/bassa/surten/preso/cuidar/familiars 


  

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada