dimecres, 4 de desembre del 2019

JxCat manté el no al PSOE però s’emplacen a una nova reunió



PAÍS - PRINCIPAT






'Ha anat bé, hem parlat i continuarem parlant', han dit fonts de JxCat 














Per: Redacció

04.12.2019  13:05




El PSOE destaca el ‘bon to’ de la reunió amb JxCat avui al congrés espanyol, on les dues parts han explorat el terreny per a un hipotètic acostament de cara a la investidura de Pedro Sánchez. Tant el PSOE com JxCat diuen que la formació independentista continua en el ‘no’, però recalquen que la reunió ha servit per a obrir espais de diàleg. ‘Ha anat bé, hem parlat i continuarem parlant’, han dit fonts de JxCat, que recorden que les dues formacions s’han emplaçat a una nova reunió, encara sense dia ni lloc.



La d’avui ha estat una primera presa de contacte que tindrà continuïtat els dies vinents. Hi ha assistit, per part de JxCat, la portaveu de la formació a Madrid, Laura Borràs, i la número dos, Míriam Nogueras, que s’han entrevistat prop d’una hora amb la portaveu del
PSOE al congrés, Adriana Lastra, que és també qui pilota les negociacions amb ERC.



La reunió s’havia d’haver fet ahir, però la lesió de Lastra –que es va torçar el peu durant les votacions de la mesa del congrés– va fer que s’ajornés fins aquest matí.



En acabar la reunió cap dels dos partits no ha volgut fer cap declaració i, contràriament al que va passar ahir amb ERC, tampoc no hi haurà cap mena de comunicat, ni conjunt ni per separat.



Abans de començar la reunió, Borràs ja ha dit que la cita havia de servir per a ‘reprendre el contacte’ i ‘veure com està tot’.








ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/jxcat-i-psoe-semplacen-a-una-nova-reunio-despres-duna-primera-presa-de-contacte/