dimecres, 2 d’octubre del 2019

El policia que va agredir Jordi Borràs, afiliat a Vox des de 2016



ULTRA DRETA






El Nacional
Foto: ACN
Barcelona. Dimecres, 2 d'octubre de 2019


















El policia espanyol que el mes de juliol de 2018 va agredir el fotoperiodista Jordi Borràs, s'enfronta a una petició de dos anys de presó pels delictes d'agressió amb l'agreujant del delicte d'odi per motius ideològics.



Des del moment de l'agressió, Borràs estava convençut que l'atac es tractava d'una agressió relacionada amb algun element de la ultra dreta. Ara, el diari Público explica que el policia agressor va afirmar durant el seu interrogatori davant el jutge d'instrucció (l'octubre de 2018) dues qüestions claus: que "no coneixia de res el senyor Borràs" i que "no seguia l'actualitat política de Catalunya".



Ara bé, segons ha pogut saber el citat digital, el policia espanyol sí que estava al corrent de
l'activitat política de Catalunya, i ho demostren diferents missatges al seu compte de Twitter.



A més a més, el policia és, des del mes de març de 2016, militant de Vox a Barcelona. Segons consta en les seves dades d'afiliació a la formació d'ultra dreta, l'agent té el carnet número 26.259 del partit.



El policia és militant de Vox des de dos anys abans que es produís l'agressió al fotoperiodista, i consta la seva inscripció a la formació dotze dies després que Santiago Abascal fos reelegit president de Vox amb el suport del 98% de la militància. En aquella reelecció, la formació va fer un gir clar cap a la ultra dreta.









ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/policia-agredir-jordi-borras-afiliat-vox_425846_102.html