dijous, 23 de maig del 2019

El Suprem deixarà el judici contra el procés vist per a sentència l’11 de juny



PAÍS - PRINCIPAT






Entre el 10 i l'11, les defenses llegiran els seus informes de conclusions i els acusats tindran dret a 15 minuts d'última paraula














Per: Redacció

23.05.2019  13:47




Manuel Marchena ja ha comunicat a totes les parts quin dia acabarà el judici contra el procés. Segons que han explicat a VilaWeb fonts de les defenses, l’última sessió serà el dimarts 11 de juny. Des del dia abans les defenses llegiran els seus informes de conclusions i els acusats tindran dret a 15 minuts d’última paraula.



La setmana anterior, el dia 3 de juny, les acusacions –la fiscalia, l’advocacia de l’estat i l’acusació popular de Vox– hauran llegit els seus informes de conclusions en els quals podran ratificar les peticions de pena fetes al final de la instrucció o bé fer alguna modificació. Hi ha prevista una sessió per les acusacions però podria allargar-se si així fos necessari.





Un cop acabats els 422 testimonis que han passat per davant del tribunal, aquesta setmana s’està fent la fase pericial, que podria acabar aquest mateix dijous o a molt estirar dilluns 27. A partir d’aquest moment, començarà la fase documental, que es farà entre dilluns i dimecres de la setmana que ve. Es tracta de la fase en què està previst que es puguin veure els vídeos aportats a la causa. Les defenses ja han facilitat les rutes dels vídeos que volen que es reprodueixen i el tribunal ja els avisat que no permetrà cap contextualització.








ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.vilaweb.cat/noticies/ultim-dia-judici-contra-proces-11-juny/?f=rel