dimecres, 10 d’abril del 2019

VÍDEO: Juncker la torna a fer grossa a la seva visita a Ruanda



COMISSIÓ EUROPEA






El Nacional
Foto: Efe
Barcelona. Dimecres, 10 d'abril de 2019


















El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, l'ha tornat a fer grossa. És sabut que els seus problemes de "ciàtica" l'han fet anar de corcoll.



Aquesta vegada gairebé cala foc a la primera dama de Ruanda, Jeannette Kagame, durant la commemoració de l'aniversari del genocidi dels Tutsi.

















No és el primer cop que les extravagàncies del president de la CE surten a la llum. Fa uns mesos va protagonitzar un altre espectacle lamentable coincidint amb una cimera europea que
se celebrava a Brussel·les. En aquell moment, no va dubtar en despentinar a una dona que el va saludar.














Però encara n'hi ha més. Una vegada es va presentar a la roda conjunta amb el president del Consell Europeu, Donald Tusk, i el president sud-africà, Cyril Ramaphosa, amb una sabata negra i l'altra de marró. A més de presentar-se amb una sabata o bé mal emparellada o bé destenyida va fugir, literalment, de la roda de premsa sense donar cap explicació.













A més, també va aparèixer a la televisió suïssa, fa mesos, on apareixia caminant fent tentines. Segons el mitjà de comunicació, aleshores el president de la comissió patia ciàtica.







ENLLAÇ NOTÍCIA :

https://www.elnacional.cat/ca/internacional/video-jean-claude-juncker-fer-grossa_373528_102.html