dimarts, 9 d’abril del 2019

Els vídeos de l'actuació de la Guàrdia Civil l'1-O que no s'han vist avui al Suprem



JUDICI 1-O






Aquest dimarts declaren, entre altres testimonis policials, guàrdies civils que van actuar a Sant Carles de la Ràpita, Vilabella, Mont-roig del Camp i Garrigàs l'1 d'octubre







Redacció
Actualitzat
Moments abans que la Guàrdia Civil comencés la seva actuació a Sant Carles de la Ràpita



La novena setmana del judici del procés al Suprem està en marxa i l'estira-i-arronsa entre els advocats defensors i el tribunal per poder mostrar els vídeos de l'1-O i el 20S és constant. Només se'n van poder visionar en l'inici del judici, però la permissivitat de Marchena, el president de la sala del Suprem, va durar poc.



Els advocats dels processats argumenten que per poder contradir els testimonis de guàrdies civils i policies nacionals, és necessari mostrar els vídeos de les seves actuacions.






Marchena sempre respon dient que "poden estar tranquils que els vídeos es visionaran tots, absolutament tots" durant la fase documental, just a abans del torn d'última paraula.
Ara som a la fase testifical.



En aquesta jornada d'inici de la novena setmana del judici, declaren guàrdies civils que van actuar a Sant Carles de la Ràpita, Vilabella, Mont-roig del Camp i Garrigàs l'1 d'octubre.






Aquests són els vídeos d'algunes de les actuacions policials aquell dia i que es podrien haver exhibit en el judici per intentar fer entrar en contradiccions els testimonis policials:





ENLLAÇ DE TOTS ELS VIDEOS I NOTÍCIA :

https://www.ccma.cat/324/els-videos-de-lactuacio-de-la-guardia-civil-l1-o-que-no-shan-vist-avui-al-suprem/noticia/2915394/