dilluns, 10 de setembre del 2018

La ministra de Sanitat espanyola, esquitxada per la trama dels màsters regalats, nega irregularitats



MÓN - ESPANYA







Segons que avança avui eldiario.es, Carmen Montón, va obtenir el títol tot i que va començar el curs quan la meitat de les assignatures ja havien finalitzat i sense assistir a les classes 
















Per: Redacció 

10.09.2018  08:56





La Universitat Rei Juan Carlos (URJC) està investigant un altre màster que va cursar l’antiga consellera del govern valencià i actual ministra de Sanitat espanyola, Carmen Montón, a l’Institut de Dret Públic, clausurat després del cas de les presumptes irregularitats dels estudis de postgrau de l’ex-presidenta de la Comunitat Cristina Cifuentes.



Segons que avança avui Eldiario.esCarmen Montón, sent diputada i portaveu d’Igualtat al PSOE, va superar amb una nota mitjana de 8,43 un màster en Estudis Interdisciplinaris de Gènere a la universitat pública durant el curs 2010/2011, tot i que va començar quan la meitat de les assignatures ja havien finalitzat.



La ministra, però, ha negat qualsevol irregularitat. En una conferència de premsa, ha assegurat que en tot moment va seguir ‘les indicacions’ que li van donar des de la universitat. Per demostrar-ho, la
ministra ha fet públics diversos correus que, afirma, ‘acrediten la seva honestedat’.  I, per tant, es nega a dimitir.






Tot i això, Eldiario.es també informa que va pagar la matrícula fora de termini, tres mesos després, i que va superar la meitat de les matèries sense assistir a les classes. La directora del màster era Laura Nuño, imputada en el cas Cifuentes i número dos del catedràtic que dirigia el polèmic institut, Enrique Álvarez Conde, des de desembre de 2017.



Fonts de la universitat han explicat a Europa Press que arran de les presumptes irregularitats en els estudis de Cifuentes i del president del PP, Pablo Casado, es va decidir obrir al juny una informació reservada per investigar a nivell acadèmic, tota l’activitat de l’Institut, que aquest curs ja està extingit.



La universitat també va cessar a Álvarez Conde, imputat en el cas i que avui mateix està citat a declarar davant la jutgessa que porta el cas del màster de Cifuentes i Casado, i ara, a més d’investigar els estudis que es cursaven, està auditant els comptes del centre.








Enllaç notícia :