dilluns, 4 de juny del 2018

La foto de François Hollande amb el llaç groc



PRESOS POLÍTICS







El Nacional
Foto: @angladamarti
Barcelona. Diumenge, 3 de juny de 2018
















El fins ara delegat de la Generalitat a França, Martí Anglada, ha compartit una imatge de l'expresident francès François Hollande amb un llaç groc.



 "Màxima atenció a aquesta foto", ha advertit Anglada a través del seu compte de Twitter. En la imatge es pot veure Hollande davant una senyera ensenyant un llaç groc entre les mans.














El gest d'Hollande podria haver estat a la presentació del seu nou llibre Les lliçons del poder a Perpinyà. En aquest mateix acte, l'expresident va reclamar resoldre el conflicte català "per les vies democràtiques". En aquesta
solució, Hollande va defensar que s'havia de fer a través del “respecte al dret, el respecte a la integritat territorial i el respecte a la diversitat, a través de la llei que s’ha d’aplicar a tothom, però també el reconeixement d’aquesta singularitat”.



L'actitud de l'expresident contrasta amb la del seu exprimer ministre, Manuel Valls. A diferència d'Hollande, Valls ha participat en diverses manifestacions convocades per Societat Civil Catalana i  podria ser alcaldable de Ciutadans per l'Ajuntament de Barcelona.








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/foto-francois-hollande-llac-groc_274785_102.html