dijous, 28 de juny del 2018

La fiscalia demanarà presó per al membre de La Manada que volia renovar el passaport



LA MANADA







El guàrdia civil de la Manada va intentar renovar el passaport, encara que té prohibit sortir d'Espanya.








Actualitzat





La fiscalia demanarà presó per al membre de La Manada que es volia renovar el passaport malgrat que té prohibit sortir d'Espanya:



"Davant el risc de fuga manifestat per l'intent de trencament de la mesura expressament acordada en la interlocutòria que no podia obtenir un nou passaport en el futur."



Per això ha sol·licitat al tribunal que convoqui una nova compareixença amb Antonio Manuel Guerrero. Serà llavors quan demanarà la mesura cautelar d'ingrés a la presó.



La fiscalia ho ha demanat després de rebre una comunicació oficial de la Prefectura Superior de la
Policia en què informava de l'intent del condemnat per obtenir el passaport.



L'advocat de Guerrero ha desmentit que el seu client es volgués treure el passaport. Ha dit que el tenia caducat i que va anar a la policia per saber què havia de fer.



Antonio Manuel Guerrero és un dels cinc condemnats a nou any de presó per abús sexual comés en els Sanfermines del 2016. La setmana passada, l'Audiència de Navarra va decretar la llibertat provisional dels cinc condemnats sota fiança de 6.000 euros i amb la prohibició, entre altres mesures cautelars, de sortir del territori espanyol.



La sentència i la posterior posada en llibertat dels cins homes va provocar nombroses manifestacions d'indignació.









Enllaç notícia :

http://www.ccma.cat/324/la-fiscalia-demanara-el-reingres-a-preso-del-guardia-civil-de-la-manada-despres-dintentar-renovar-se-el-passaport/noticia/2863932/