dimarts, 8 de maig del 2018

La conferència de Vicent Partal prohibida al Departament d’Interior, al carrer [vídeo íntegre]



PAÍS - PRINCIPAT







Centenars de persones han acudit a escoltar el director de VilaWeb · Els responsables imposats del departament no li van permetre de fer la conferència dins la seu.








Vicent Partal fa una xerrada a peu del Departament d'Interior (fotografia: Lluís Brunet).








Per: Redacció 

08.05.2018  17:59





Aquest migdia, s’ha fet la conferència de Vicent Partal que els responsables del Departament d’Interior imposats pel govern espanyol van prohibir de fer dins de la conselleria. Organitzada per l’Assemblea de Treballadors per la Defensa de les Institucions Catalanes (ADIC) del departament, la conferència s’ha fet davant de la seu, a la cantonada del carrer Diputació amb el passeig de Sant Joan, a Barcelona. S’hi han aplegat centenars de persones, tant treballadors del departament i mossos d’esquadra com ciutadans que han sabut que s’havia prohibit de fer l’acte a la conselleria.





Vicent Partal, a peu del Departament d’Interior (fotografia: Lluís Brunet).

Partal ha enumerat les conseqüències de la intervenció feta amb el 155 i ha destacat la feina dels treballadors de l’administració per a aconseguir minimitzar-ne els efectes negatius. El director de VilaWeb s’ha mostrat confiat en la capacitat de la gent per a aconseguir la consolidació de la República proclamada el 27 d’octubre i preservar el mandat de l’1 d’octubre.



Vegeu tot seguit la conferència de Vicent Partal (ha estat fragmentada per eliminar uns problemes tècnics de so):







































Enllaç notícia :

https://www.vilaweb.cat/noticies/la-xerrada-de-vicent-partal-prohibida-al-departament-dinterior-al-carrer-video-integre/