dijous, 1 de febrer del 2018

Junqueras, Sànchez i Cuixart porten el seu empresonament a les Nacions Unides / Un advocat britànic porta el cas dels presos polítics a l'ONU



PAÍS - PRINCIPAT






La Comissió de Detencions Arbitràries de l'ONU té des d'avui una denúncia de Junqueras, Sànchez i Cuixart.
















Per: Redacció 

01.02.2018  12:12





La Comissió de Detencions Arbitràries de l’ONU té des d’avui una denúncia d’Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. 



Advocats de Barcelona, París i Londres han registrat la petició on s’especifica que la seva detenció viola els drets d’associació, expressió, opinió política i participació en la vida pública. 




Enllaç notícia :




------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Un advocat britànic porta el cas dels presos polítics a l'ONU




PRESOS POLÍTICS







Nicolas Tomás
Foto: Sergi Alcàzar
Barcelona. Dijous, 1 de febrer de 2018


















L'empresonament d'Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart és des d'avui a la Comissió de Detencions Arbitràries de les Nacions Unides. L’anunci l’ha fet el prestigiós advocat britànic Ben Emmerson, expert en dret internacional i drets humans. És la nova iniciativa de les defenses de Junqueras, Cuixart i Sànchez.



Ben Emmerson va ser l'advocat de Maria Litvinenko, la dona de l'exagent rus Alexander Litvinenko, mort l'any 2000 després de ser enverinat. També va liderar la defensa de Moazzam Begg, un ciutadà britànic que va ser empresonat a Guantánamo durant sis mesos acusat de terrorisme a la guerra de Síria.



Continuarà ampliació








Enllaç notícia :

https://www.elnacional.cat/ca/politica/junqueras-sanchez-cuixart-nacions-unides_234723_102.html