dimarts, 12 de desembre del 2017

Puigdemont, disposat a córrer el risc de la detenció per a ser investit president (Video)



PAÍS - PRINCIPAT







El candidat de Junts per Catalunya demana al bloc del 155 que respecti el resultat.



















Per: Redacció 

12.12.2017  12:59






El president Carles Puigdemont, cap de llista de Junts per Catalunya, ha declarat avui que estava disposat a venir al Palau de la Generalitat ’si la voluntat dels catalans el 21-D és que torni a ser president’. 



En una conferència de premsa organitzada per l’agència ACN, Puigdemont ha demanat al bloc unionista que respecti el resultat de les eleccions i, malgrat l’amenaça d’empresonament, ha dit: ‘Demano que tothom respecti els resultats. I si la voluntat dels catalans és que torni a ser el president, jo seré al Palau. Què pesa més? Les manilles o els vots? En una democràcia, els vots. No poden emmanillar la polítia, és una indecència’.



Puigdemont s’ha declarat disposat a córrer el risc de la detenció. ‘Pot implicar una detenció unes idees que et poden portar a la presidència de la Generalitat? Potser sí, potser val la pena córrer aquest risc, de sortir investit del parlament i automàticament ser detingut per les mateixes idees que t’han portat a tenir la
confiança d’una cambra escollida democràticament per les regles del joc, aquesta vegada de l’estat espanyol. La contradicció és sagnant.’



‘Arriscar-se a ser detingut per les idees que et poden portar a la presidència de la Generalitat és un risc que potser val la pena córrer’, ha afegit.
















Enllaç notícia :