dilluns, 6 de novembre del 2017

Irregularitats en el vot per correu del 21-D: ambaixades reparteixen formularis antics



ELECCIONS PARLAMENT 2017







Diversos catalans a l'estranger han denunciat que se'ls hi ha fet arribar la documentació de les eleccions del 27 de setembre del 2015





| 06/11/2017 a les 13:43h
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ombra de sospita sobre el vot per correu en les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre. Són ja diversos catalans a l'estranger que han denunciat a través de les xarxes socials irregularitats en l'entrega de la documentació per part de les ambaixades espanyoles.

Avisen que els han fet arribar el formulari que es va fer servir en els darrers comicis autonòmics, el passat 27 de setembre del 2015. Aquest no serveix per al 21-D i, per tant, els electors que no se n'adonin podrien quedar-se sense votar. El cas que ha tingut més repercussió ha estat a Milà, on l'ambaixada hauria intentat colar els documents antics, segons han denunciat públicament diverses persones.  






Aquest dilluns al matí, una catalana resident a la ciutat italiana ha explicat a RAC1 que el consolat només repartia el formulari correcte si se'ls reclamava. "Hi ha hagut gent del grup que se'n va adonar ràpidament i una persona va muntar un ciri impressionant. Llavors li van donar el que tocava. Això vol dir que ells tenien els altres però, si no te n'adonaves, et donaven el que no et servia", ha detallat en els micròfons d'El Món a RAC1. Aquests casos s'han reproduït arreu del món.
 
 
 
 
 
Enllaç notícia :