dijous, 2 de novembre del 2017

Interior aplica dispersió i envia els consellers a presons diferents de Madrid



REPÚBLICA CATALANA







Estefania Molina / Maria Macià
Foto: ACN
Barcelona. Dijous, 2 de novembre de 2017















El vicepresident, Oriol Junqueras, i els consellers seran dispersats per diversos centres penitenciaris propers a Madrid on compliran la presó preventiva que els ha dictat aquest dijous la jutgessa Carmen Lamela.



Per ara, se sap que el vicepresident Junqueras i el conseller de l'Interior, Joaquim Forn, ingressaran a la presó de Estremera. El conseller d'Empresa, Santi Vila, i el conseller de Justícia, Carles Mundó, ingressaran a la presó d'Aranjuez.  El conseller d'Exteriors, Raül Romeva, i el conseller de Presidència, Jordi Turull, han estat destinats al centre de Valdemoro.



D'altra banda, les dues conselleres, la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i la consellera de Treball, Dolors Bassa, ingressaran a la presó de dones de Meco. El conseller de Territori, Josep Rull, és l'únic que ingressarà a una
presó sol, concretament, a la de Navalcarnero.



Cap dels consellers anirà a la presó de Soto del Real, on des del dia 16 d'octubre hi ha els presidents de l'ANC i d'Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.



Amb aquesta decisió d'Interior, els empresonats per causes relacionades amb el procés independentista català han quedat repartits per les sis presons que existeixen a la comunitat de Madrid.





 VAGA INDEFINIDA JA !!







Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/consellers-dispersats-presons-madrid_208545_102.html