dijous, 5 d’octubre del 2017

Rajoy exigeix a Puigdemont renunciar a la independència per evitar "mals majors"



INDEPENDÈNCIA







Madrid. Dijous, 5 d'octubre de 2017



















El cap de l'Executiu espanyol, Mariano Rajoy, ha reclamat avui al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el retorn a la legalitat i que suprimeixi "com més aviat millor" el seu projecte de fer una declaració unilateral d'independència, perquè aquesta és "la millor solució" i "s'evitaran mals majors".



"Té una solució? Sí, i la millor és la ràpida tornada a la legalitat i l'afirmació al més aviat possible que no hi haurà una declaració unilateral d'independència, perquè amb això a més s'evitaran mals majors", ha dit Rajoy en una entrevista amb l'Agència Efe al Palau de la Moncloa.



Una entrevista que es produeix després que Puigdemont insistís ahir a la nit en què no renunciarà als seus objectius secessionistes, tot i reclamar també una medicació. "La millor solució, i crec que això ho compartim tots, és la volta a la
legalitat, que és que totes aquelles persones i governants que han decidit pel seu compte i risc liquidar la llei i situar-se fora d'ella, tornin a la legalitat" , ha dit Rajoy.



Per al president del Govern espanyol, aquest retorn a la legalitat ha de passar també per "suprimir" el projecte de fer una declaració unilateral d'independència i per complir, "com fan tots els ciutadans", els preceptes legals. "Això és el que pot evitar que es produeixin mals majors en el futur i això és el que està demanant tota la societat, els editorials dels mitjans, els empresaris, els sindicats i milions de catalans", ha considerat.








Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/rajoy-puigdemont-independencia-mals-majors_198903_102.html