dijous, 5 d’octubre del 2017

El Banc Sabadell es reuneix avui per estudiar si trasllada la seu fora de Catalunya



INDEPENDÈNCIA







El Nacional
Foto: EP
Barcelona. Dijous, 5 d'octubre de 2017




















El consell d'administració del Banc Sabadell ha convocat una reunió extraordinària la tarda d'aquest dijous per analitzar el canvi del domicili social de l'entitat davant la incertesa que està originant el procés independentista, segons han informat fonts del mercat.



Fonts oficials del Sabadell, consultades per Europa Press, no han desmentit aquesta informació i han explicat que l'objectiu del canvi de seu social seria garantir la seguretat jurídica que proporciona el marc regulatori del Banc Central Europeu (BCE).



El trasllat de la seu social del Banc Sabadell podria efectuar-se d'aquí a unes hores un cop s'hagi rebut 'llum verda' per part del consell d'administració de
l'entitat, sense necessitat de convocar una junta extraordinària d'accionistes, perquè els estatuts de l'entitat catalana així ho contemplen.



D'aquesta manera, el banc s'avançaria a la celebració del ple del Parlament de Catalunya del proper dilluns, en el qual es podria aprovar la declaració unilateral d'independència de la regió després del referèndum il·legal celebrat diumenge passat



Madrid, Alacant o Oviedo

 

Entre les ciutats candidates a acollir el domicili social del Sabadell hi ha Madrid, Alacant i Oviedo, encara que els serveis centrals de l'entitat, en qualsevol cas, seguirien situats a Barcelona.



Les fonts consultades han assegurat que la posició de liquiditat del banc no s'ha vist afectada per la incertesa política i econòmica a Catalunya, encara que sí que reconeixen que la volatilitat experimentada durant les últimes sessions borsàries ha despertat certa preocupació a l'entitat.










Enllaç notícia :

http://www.elnacional.cat/ca/politica/banc-sabadell-seu-fora-catalunya-dui_198816_102.html