divendres, 8 de setembre del 2017

L’ANC crida els ciutadans a convocar el referèndum



REFERÈNDUM







El web 'joconvoco.cat' es va activar aquest dijous al vespre, i ràpidament es va col·lapsar temporalment a causa de tantes peticions.








per Nerea Rodríguez 08/09/2017 
 
 
 
 
 
 
 
El Govern en ple signa el decret de convocatòria de l'1-O | Jordi Borràs
 
 
 
 
 




L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha cridat a la ciutadania a fer costat al president de la Generalitat i al Govern sumant-se a convocar el referèndum l’1 d’octubre mitjançant el web www.joconvoco.cat. Aquest dijous el Tribunal Constitucional va suspendre totes les normes relatives a la celebració de l'1-O aprovades pel Parlament i també el decret de convocatòria signat per l'Executiu català.



El web que ha activat l'ANC permet que qualsevol ciutadà pugui signar la convocatòria posant el seu nom al costat dels signants del Decret, i compartir aquesta signatura mitjançant les xarxes socials utilitzant les etiquetes #JoConvoco i #ReferèndumÉsDemocràcia.




Segons ha explicat l'ANC, aquesta iniciativa és "un acte més per demostrar l’ampli suport amb
què compta el referèndum en la societat catalana i denunciar l’actitud demòfoba i repressiva de l’Estat Espanyol".



A més, l'entitat sobiranista anima "a tots els demòcrates que defensen el dret del ciutadans a votar", a sumar-se a aquesta iniciativa.



La pàgina web es va activar aquest dijous al vespre, i ràpidament es va col·lapsar temporalment a causa de tantes peticions -tot i que ara ja funciona amb normalitat-, segons ha pogut saber 'El Món', i en aquests moments ja hi ha més de 6.000 persones que hi han signat.









Enllaç notícia :

http://elmon.cat/noticia/227158/lanc-crida-ciutadans-convocar-re-endum