dilluns, 17 de juliol de 2017

Maria Ubach, nova ministra andorrana d’Afers Estrangers, amb el repte de l’obertura a la UEPAÍS - ANDORRAGilbert Saboya passa a dirigir el ministeri d'Economia, Competitivitat i Innovació.
Per: Redacció 

17.07.2017  16:33

Remodelació al govern de Toni Martí. El fins ara ministre d’Afers Estrangers, Gilbert Saboya, ha passat a dirigir la cartera d’Economia, Competitivitat i Innovació. 


Aquest nou ministeri, segons el govern, ha de servir per a potenciar el país en termes de competitivitat, amb el repte de la reforma de l’obertura econòmica i el creixement econòmic dels estats veïns, que ‘genera noves oportunitats perquè p uguin venir noves empreses’.Saboya, que ja fa un temps que va anunciar que deixaria el
ministeri d’Afers Estrangers per decisió personal, ha dit que la màxima prioritat és de culminar la negociació per a l’acord d’associació amb la Unió Europea.Maria Ubach agafa el relleu a Afers Estrangers de Saboya, també ha fet èmfasi en la necessitat d’enfortir les converses amb la UE. ‘Avui també ha jurat càrrec el nou ambaixador d’Andorra i representant permanent al Consell d’Europa. D’aquesta manera, Esther Rabassa passa a ser la nova ambaixadora davant de la UE. Enllaç noticia : 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada