dimecres, 26 de juliol del 2017

L’esperpèntica resposta de Rajoy quan li demanen pel ‘Luis, sé fuerte’



MÓN - ESPANYA







El president espanyol ha passat un tràngol quan li han preguntat pels SMS amb Bárcenas.
















Per: Redacció

26.07.2017  12:08





El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha hagut de passar per uns quants tràngols en l’interrogatori pel cas Gürtel, especialment quan els advocats li han demanat per Luis Bárcenas. Rajoy ha assegurat que no va fer ‘absolutament res’ per ajudar l’ex-tresorer del PP, tot i que li va enviar missatges de suport on li demanava que fos ‘fort’ i que estaven fent ‘el que podien’. ‘No vam fer res que perjudiqués algun procés’, ha declarat. En un dels missatges, li deia que el trucaria l’endemà i, segons Rajoy, no va fer ni aquest gest. Era l’abril del 2012. ‘Què significava fem el que podem, en el missatge enviat a Bárcenas?’, li han preguntat. I ha repost: ‘Fem el que podem significa exactament el que significa fem el que podem’.











Rajoy ha afirmat que no tenia coneixement dels comptes de Bárcenas a Suïssa i que ho va saber a través dels mitjans de comunicació. També ha afirmat que és ‘absolutament fals’ tot allò que apareix sobre ell en aquests documents i ha assegurat que no coneixia l’existència d’un finançament il·legal al PP. Rajoy ha negat que l’extresorer l’hagués implicat per alguna enemistat. ‘No tenia cap tipus d’enemistat, que jo sàpiga’, ha manifestat.



Un altre dels advocats li ha insistit pels SMS:












També li han demanat per una cèlebre resposta que va donar quan en una conferència de premsa li van preguntar pels papers de Bárcenas. Aleshores va dir que ‘tot és fals, tret d’algunes coses’. I avui ha explicat així què volia dir:













Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/lesperpentica-resposta-de-rajoy-quan-li-demanen-pel-luis-se-fuerte/