dijous, 6 de juliol del 2017

Atac a Gavà. Detingut l’autor del tiroteig a dos policies locals de Gavà



SOCIETAT







L'incident no estaria relacionat amb cap atemptat 
















Per: Redacció 

06.07.2017  16:11





Els Mossos han detingut el presumpte autor del tiroteig a dos policies locals a Gavà. L’assaltant hauria utilitzat una arma de foc i hauria ferit dos agents de la policia local del municipi, de 50 i 62 anys. Segons testimonis, l’arma de foc podria ser un kalashnikov. Les primeres operacions policials apunten que l’incident no estaria relacionat amb cap atemptat.



L’incident s’ha produït a prop del tanatori del municipi. L’agent de 62 anys ha resultat ferit crític en rebre una bala al coll i el seu company hauria rebut un tret al genoll. Ambdós han estat traslladats a l’Hospital de Bellvitge i de la Vall d’Hebron pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat quatre unitats al lloc dels fets.



El presumpte atacant ha fugit amb un Alfa Romeo de color verd. El vehicle ha estat interceptat però
l’individu ha escapat i els Mossos han establert un dispositiu per localitzar-lo, amb la participació d’un helicòpter policial que vola a una atura molt baixa.



Minuts després de la detenció del sospitós, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha felicitat els Mossos d’Esquadra a través d’una piulada a Twitter “per la seva eficaç resposta en un context de màxima dificultat, perillositat i urgència”.













Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/ataquen-el-tanatori-de-gava-i-fereixen-dos-agents-de-la-policia-local/