dijous, 6 d’octubre del 2016

Forcadell respon al Tribunal Constitucional: ‘No aconseguiran aturar-nos’



PAÍS - PRINCIPAT




'Tinc la tranquil·litat i el convenciment absolut d'haver fet el que havia de fer com a presidenta', ha repetit la presidenta del Parlament.

















Per: Redacció 

06.10.2016  16:53






La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha fet una conferència de premsa prèvia a la votació de les propostes de resolució del debat de política general, per a valorar l’últim moviment del TC, que ha acordat avui per unanimitat demanar a la fiscalia que procedeixi a exigir l’acusació penal pertinent a Forcadell, per haver permès que es votessin a la cambra les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent. ‘Tinc una mala per ells: no aconseguiran aturar-nos, no aconseguiran atemorir-nos, coartar la nostra llibertat d’expressió. En aquest parlament s’hi podrà continuar parlant de tot’, ha avisat Forcadell.



Creu que els aparells de l’estat han optat per la via de la judicialització perquè volen convertir la mesa del Parlament en un ens censor. Però s’ha reafirmat en la seva voluntat que això no passi i de
continuar exercint com fins ara: ‘Tinc la tranquil·litat i el convenciment absolut d’haver fet el que havia de fer com a presidenta’, i ha afegit ho tornaria a fer tantes vegades com calgui.



Vegeu la declaració íntegra que ha fet davant dels mitjans:






Declaració de resposta de Carme Forcadell al TC por vilawebtv







Enllaç noticia :