divendres, 26 d’agost del 2016

La CUP creu que el RUI es pot fer «tranquil·lament el juny que ve»



RUI

JXS + CUP + ANC - PALS A LES RODES



La diputada de la CUP defensa que els pressupostos han de garantir-ne el finançament, en una entrevista a 'El món a RAC1'.





ARA Barcelona
Gabriela Serra, en un míting a l'Hospitalet / ACN
 
 
 
 
 



"Els pressupostos han de garantir el procés de desconnexió. I això inclou també garantir el finançament d'un Referèndum Unilateral d'Independència (RUI)". Així s'ha expressat aquest divendres en una entrevista a 'El món a RAC 1' la diputada de la CUP Gabriela Serra, que creu que el referèndum "serà un element substancial per mobilitzar massivament aquest país". 



A més, ha defensat que es pot celebrar "tranquil·lament" el juny que ve.



En aquest sentit i sobre la possibilitat que el RUI s'inclogui als pressupostos, Serra creu que el Partit
Demòcrata Català (PDC) ja deu "estar camí d'estar convençut perquè sinó Junqueras i Aragonès no haguessin dit res".



Pel que fa a la reunió amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha assegurat que es produirà entre finals d'agost i principis de setembre. "Hem de tenir en compte que els pressupostos són per un tros de legislatura. Són de transició i això s'ha de reflectir", ha insistit.



Sobre el desenvolupament del procés de desconnexió, Serra creu que s'està anant "una mica lent" i reivindica que aquest 11-S cal donar una "pistonada". La diputada cupaire també ha celebrat la presència de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la manifestació de la Diada i ha considerat que és "molt més coherent que ICV". "És una llàstima que hagin fet un oblit del dret a decidir", ha apuntat.





Enllaç noticia :