dijous, 5 de maig del 2016

The Rolling Stones demana a Trump que no utilitzi la seva música per a la campanya electoral

per Agències 5 de Maig 2016 a les 08.24 h 

MÓN


La cançó del grup 'You can't always get what you want' va sonar almenys quatre vegades abans del míting de Trump dimarts a la localitat de Carmel, a l'estat d'Indiana.













La banda The Rolling Stones ha demanat aquest dimecres al precandidat republicà nord-americà Donald Trump que no utilitzi la música del grup per a la seva campanya, unint-se així a artistes com Adele i R.E.M. "The Rolling Stones mai va autoritzar a la campanya de Trump a fer servir les seves cançons i ha demanat que deixi de fer-ho immediatament", ha dit el portaveu de la banda en un comunicat.


Un representant de la campanya de l'aspirant a la
candidatura republicana per a les presidencials de novembre no ha respost a les peticions de comentaris en resposta al comunicat.


La cançó del grup 'You can't always get what you want' va sonar almenys quatre vegades abans del míting de Trump dimarts a la localitat de Carmel, a l'estat d'Indiana, en el qual va aconseguir una important victòria.





Enllaç noticia : 

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/05/the_rolling_stones_demana_a_trump_que_no_usi_la_seva_musica_per_a_la_seva_campanya_electoral_163388.php