dilluns, 18 d’abril del 2016

Les bases de Podemos rebutgen el pacte PSOE-C's per una àmplia majoria

per A.L 18 d' Abril 2016 a les 12.28 h

El No ha obtingut un 88,23%, i el Sí un 11,77%.












Les bases de Podemos rebutgen el pacte PSOE-C's per una àmplia majoria. El No ha obtingut un 88,23%, i el Sí un 11,77%. Sobre la pregunta del govern del canvi els resultats han estat molt iguals, un 91,79% pel No, i un 8,21% pel Sí. El secretari d'Organització de Podemos, Pablo Echenique, ha explicat que el nombre total de vots d'aquesta consulta ha estat de 149.449 vots, "més del total que els vots de Vistalegre"


En aquest sentit, Echenique ha assegurat que han obtingut "més de 30.000 vots més que al nostre anterior rècord de participació a Vistalegre". "Estem molt orgullosos del resultat", ha manifestat el diputat.

"Tenim la mà estesa i estem disposats a negociar el govern de canvi", ha dit, i ha assenyalat que ell
és "una mica escèptic pel camí que ha seguit el PSOE fins ara, però tinc l'esperança que corregeixi el rumb".
Pressió de la direcció

La direcció de Podemos ha fet les últimes setmanes una forta campanya contra el pacte PSOE-C's. Diversos dirigents han demanat per activa i per passiva a les seves bases que votessin 'No' a la consulta.

"Des de la direcció mantenim de forma unànime una postura concreta que volem explicar: No-Sí. 'No' al Govern de PSOE i Ciutadans i 'Sí' al govern de progrés", defensava Luis Alegre, secretari d'Unitat Popular de Podemos.

A més, els dirigents podemites no han parat d'insistir en el fet que si guanyava el Sí, la "direcció completa quedaria desautoritzada" i que, per tant, haurien de replantejar-se la seva estratègia i assumir les "responsabilitats" que calgués. 
Enllaç noticia :