dimarts, 19 d’abril del 2016

La Fiscalia investiga el CAC per presumpta prevaricació el 9-N (La Ser,COPE i Onda Cero)

| 18/04/2016 a les 21:02h
9-N

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya hauria expedientat presumptament tres mitjans de comunicació –Cadena SER, Cope i Onda Cero- que es van negar a emetre publicitat de la consulta.









La Fiscalia de Barcelona investiga el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) per un presumpte delicte de prevaricació per haver expedientat presumptament tres mitjans de comunicació - Cadena SER, Cope i Onda Cero- que es van negar a emetre publicitat de la consulta del 9-N.

La investigació parteix d'una denúncia anònima que va
arribar a la Fiscalia Superior de Catalunya que informava d'aquests expedients, segons ha informat aquest dilluns El Nacional.cat.

L'ens va remetre la denúncia a la Fiscalia de Barcelona, que, a partir de la mateixa i de diversa documentació, va decidir fa uns dies obrir aquesta investigació, han informat fonts judicials.

L'actuació del CAC estudia el període que va del 27 al 30 d'octubre del 2014, quan el procés participatiu del 9-N era encara plenament legal. Cal recordar, en aquest sentit, que el Tribunal Constitucional va deixar sense efecte el decret del Govern sobre aquell procés amb efectes del 31 d'octubre.
Enllaç noticia :