dijous, 3 de març del 2016

L'orgull del PSOE, encara ferit pels comentaris de Pablo Iglesias

Última actualització Dijous, 3 de març de 2016 10:00 h

La número 2 de Pedro Sánchez creu que encara pot haver-hi acord encapçalat pels socialistes que eviti eleccions.











El PSOE encara veu viable fer-se amb la presidència espanyola abans del 3 de maig, segons ha explicat la número 2 de Pedro Sánchez, Meritxell Batet, en una entrevista a El Món a RAC1. Sembla una quimera després del tens debat entre el candidat a president fallit i Rajoy i Iglesias, però ella ha insistit que “intentarem tendir ponts”. No ha acabat de quedar clar amb qui, ja que s’ha reafirmat en què amb el PP no pactaran i, d’altra banda, també ha carregat contra Pablo Iglesias.

Batet, ofesa amb Pablo Iglesias


Batet s’ha mostrat ofesa amb el comentari de Pablo Iglesias en la sessió al Congrés d’ahir, en què va recordar que Felipe González té “el passat tacat de calç viva”.

En aquest context, la dirigent socialista ha dit que l’atac “mostra la qualitat i el nivell del senyor Iglesias, ell és el que queda més danyat i malmès d’aquesta expressió”. 

No obstant, ha dit que “Podemos transcendeix Pablo Iglesias” i s’ha mostrat esperançada amb algun acord que eviti els comicis. I que, és clar, impliqui que Pedro Sánchez sigui president. 


Enllaç noticia :