divendres, 4 de març del 2016

Financial Times situa Catalunya com a millor regió del sud d’Europa pels inversors

Política doble fletxa Última actualització Divendres, 4 de març de 2016 11:55 h

Barcelona també ocupa un lloc destacat en els rànquings de les ciutats.













Guifré Jordan @enGuifre- Catalunya serà la millor regió del sud d’Europa per fer-hi inversions durant el 2016 i 2017. Com a mínim això diu el Financial Times en l’últim número de la revista fDi Magazine, en què ofereix diferents rànquings de ciutats i regions on Barcelona i Catalunya surten molt ben parades. De fet, la projecció de la prestigiosa publicació serveix per desmentir de nou l’argument unionista que les empreses fugen del país per la incertesa del procés. 
Catalunya és el quart lloc del continent amb una millor estratègia per a captar inversors

Catalunya supera en el rànquing de regions del sud d’Europa a Istanbul, Madrid, la Llombardia i el
País Basc, per aquest ordre. Encara està lluny, però, de les grans d’Europa: Rin del Nord-Westfàlia torna a ser la primera del continent, seguida per Île-de-France, el sud-est d’Anglaterra i Baden-Württemberg. El Principat ocupa el lloc 23, entre Brabant (Holanda) i Flandes. Destaca, però, com a setè territori més ‘business-friendly’ del continent i quart amb una millor estratègia per a captar inversions, sobretot gràcies a Barcelona, en una classificació encapçalada per Escòcia.

Barcelona, la tercera ciutat del sud d'Europa

De fet, la revista també ofereix anàlisis de ciutats on invertir pel període 2016-2017 i la ciutat comtal és la primera en estratègia. En destaquen la construcció de la Línia 9 de metro, el web i els esforços de l’Ajuntament per formar el personal perquè pugui oferir els millors serveis als inversors. La publicació de Financial Times posa Barcelona en el cinquè lloc del continent en ciutat ‘business-friendly’ i en el desè en connectivitat. En conjunt, és la tercera població del sud d’Europa on invertir.


Enllaç noticia :