dijous, 11 de febrer del 2016

Primeres imatges de l’atropellament d’una família d’afeccionats del Barça per un cotxe de madridistes

Dijous  11.02.2016  08:38

PAÍS

Fou a València, abans de la final de Copa del 2014 entre el Barça i el Madrid.












 
 
Una família de Vic (el pare, la mare, la filla gran, el seu xicot i els dos fills petits, de dotze anys i nou) fou envestida expressament per un cotxe a València el dia 16 d’abril del 2014, poc abans de la final de Copa que van jugar el Barça i el Madrid. Tots eren afeccionats del Barça que anaven a veure el partit. Tres membres de la família van resultar-ne ferits lleument.


El vehicle que els va envestir era ocupat per quatre individus, abillats amb símbols i emblemes del Reial Madrid. La jutgessa, de primer, va arxivar el cas perquè considerà que no hi havia delicte, car les lesions eren poc greus, però l’Audiència de València el va reobrir a instància de la família. I ara la web Weloba.cat ha fet públic un vídeo amb les primeres imatges dels fets.

El pare es va donar un cop al cap molt fort; un dels nens va acabar amb ferides a les costelles, en un braç i en un genoll; i la mare es va fer una ferida profunda a l’esquena. Ella mateixa, Anna Casacuberta, relatava els fets a Catalunya Ràdio, en una entrevista de Mònica Terribas:






Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/primeres-imatges-de-latropellament-duna-familia-dafeccionats-del-barca-per-un-cotxe-de-madridistes/