dilluns, 29 de febrer del 2016

El PP pressiona perquè la selecció espanyola jugui a Catalunya

El grup municipal dels populars a Cornellà presenten una moció perquè La Roja disputi un partit a l'estadi de l'Espanyol.


per Bernat Vilaró 29 de Febrer 2016 a les 20.16 h 











El PP pressiona perquè la selecció espanyola jugui un partit oficial a Catalunya. El grup municipal dels populars a Cornellà ha presentat una moció que es debatarà el dijous 31 de març per a poder pressionar la Federació Espanyola de Futbol (FEF) i el RCD Espanyol perquè La Roja disputi un partit a l'estadi del club blanc-i-blau.
El regidor del PP d'aquesta ciutat del Baix Llobregat Daniel Serrano ha explicat a El Món que
l'objectiu és que la moció s'aprovi a l'Ajuntament, ja que així "la pressió que podem fer serà molt més gran que si ho intentem tan sols com a partit".

El PP intentarà que el govern municipal, governat pel socialista Antonio Balmón, i els partits que s'hi vulguin afegir reclamin a la FEF i a l'Espanyol la disputa d'aquest partit. "Hi ha afició, hi ha gent a qui li agradaria veure partits de la selecció [espanyola] a Catalunya, en aquest cas a Cornellà.

Tot i que encara no ha parlat amb altres grups municipals, Serrano ha afegit a aquest diari que confia que "almenys la moció tingui el suport del PSC i C's".
Enllaç noticia :