dimarts, 5 de gener del 2016

Súmate: "Hi ha marge, aconseguim l'acord"

per Redacció 5 de Gener 2016 a les 18.37 h

L'entitat independentista s'ofereix a col·laborar en les negociacions i demana en un comunicat que es faci tot el que sigui possible "per garantir la transversalitat del mandat del 27-S".





Súmate, entitat d'independentistes castellanoparlants



L'entitat Súmate, formada per independentistes castellanoparlants, ha emès un comunicat aquest dimarts a la tarda per reclamar un acord que eviti les eleccions del mes de març. 
"Hi ha marge, aconseguim l'acord", diu el text, on l'associació estén la mà per a col·laborar "en totes les propostes, actes i negociacions necessàries per a garantir la transversalitat del mandat popular del 27-S i començar el procés constituent cap a la República".
Al comunicat, Súmate s'ofereix per col·laborar en les negociacions d'última hora -diumenge és la data màxim per trobar un desllorigador- i assegura que vol garantir a la societat civil "el nostre compromís total per fer realitat el país pel qual lluitem", i insisteix que farà "tot el que sigui necessari" per a portar "a bon port el que les urnes van dictar en les eleccions més importants de la història recent del nostre país".