dijous, 28 de gener del 2016

Hiperventilació espanyolista pel moviment de ‘latinos’ independentistes

Última actualització Dijous, 28 de gener de 2016 11:55 h

L'activista anti-immersió Mercè Vilarrubias acusa l'entitat LatinosCat de contribuir a l'"espiral d'odi"


El moviment ‘LatinosCat’ de catalans d’origen llatinoamericà independentistes comença a posar nerviós alguns sectors espanyolistes. És el cas de l’activista anti-immersió Mercè Vilarrubias, que els ha acusat de contribuir a una suposada “espiral d’odi” per un ‘tweet’ en què l’organització ironitzava sobre el manifest d’exministres espanyols que demanen la ‘gran coalició’ a Espanya. 





Acusacions de ser una entitat subvencionada

En una enganxada a Twitter, Vilarrubias ha acusat l’entitat de ser independentista perquè rebia subvencions, cosa que LatinosCat ha negat de manera categòrica: “Està molt equivocada, senyora: ningú ens subvenciona, som ciutadans catalans lliures i independentistes”. L’activista anti-immersió lingüística els ha dit que a banda de ser ciutadans catalans també són espanyols, cosa que l’organització ha respost indicant que no se senten espanyols.

Vilarrubias, voluntat recentralitzadora de la política lingüística



La picabaralla, en què també han participat altres internautes, ha acabat amb una piulada reveladora de LatinosCat: “Cada vegada que alguns ‘latinos’ catalans gosem dir que volem la independència de Catalunya ‘se arma la de Dios’... Doncs sí!”. Mercè Vilarrubias, propera a Ciudadanos, ha destacat per defensar la recentralització de les competències en matèria lingüística i l’eliminació del català com a llengua vehicular a les escoles del país.


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/472025/hiperventilacio-espanyolista-pel-moviment-de-latinos-independentistes