dissabte, 9 de gener del 2016

Forcadell convoca per a demà a la tarda el ple d’investidura de Puigdemont

Dissabte  9.01.2016  16:41

PAÍS

La presidenta de la cambra el convocarà així que rebi formalment la notificació de l'acord.








La presidenta del parlament, Carme Forcadell, ha convocat per a demà a la tarda el ple d’investidura de Carles Puigdemont com a nou president de la Generalitat, en virtut de l’acord assolit entre Junts pel Sí i la CUP.

Forcadell ha convocat per a les quatre de la tarda la junta de portaveus, i es preveu que cap a les cinc comenci el ple, que tindrà una discurs d’investidura del fins ara batlle de Girona i president de l’Associació de Municipis per la Independència. Després hi haurà les intervencions dels presidents dels grups paralmentaris, la rèplica de Puigdemont i la votació.


Com que el termini per a investir en última instància un nou president sortit de les eleccions del 27-S s’acaba justament demà, només hi haurà temps per a una sessió del ple. És a dir, només es podrà fer la votació en què es requereix una majoria absoluta de la cambra (i no es podrà recórrer a la segona votació que exigeix tan sols una majoria simple)

La CUP encara ha de decidir si tots els deu diputats votaran a favor de la investidura o bé si seran sis els que ho faran.


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/forcadell-pendent-de-convocar-el-ple-de-dema/ 

1 comentari :

xavier ha dit...

Confiem que no hi hagi "errors" ideològics d'ultima hora...