dimarts, 12 de gener del 2016

Castro titlla de "falta de respecte" que "et diguin a la cara" que "Hisenda no som tots"

Redacció
 
PALMA
 

El magistrat critica en exclusiva per a Catalunya Informació l'aparell de l'Estat, que al·lega que el frau a Hisenda de la germana del rei no és tan greu com el que pugui cometre qualsevol altre ciutadà.

 
 
 
 
 

 


 
 
 
 
El jutge José Castro ha parlat en exclusiva a Catalunya Informació, després de la primera sessió del judici del "cas Nóos". Castro ha criticat durament que la fiscalia i l'Estat es neguin a jutjar la Infanta Cristina al·legant que el seu frau a Hisenda no és tan greu com el que pugui cometre qualsevol altre ciutadà i que "Hisenda no som tots".


"'El que 'Hisenda no érem tots' era quelcom que ja es temia, però que t'ho diguin a la cara em sembla una falta de respecte cap als que ingènuament hem pagat els nostres impostos creient en aquest principi".

En la primera sessió del judici, l'aparell de l'Estat va rebutjar que l'acusació popular, Manos Limpias, tingui legitimitat per dur en solitari a judici la germana del rei.

Ara el judici s'ha suspès i es reprendrà el 9 de febrer. Durant aquestes quatre setmanes, el tribunal ha de resoldre si es manté l'acusació contra la infanta Cristina o bé si queda exonerada de ser al banc dels acusats.


Enllaç noticia :

http://www.ccma.cat/324/castro-titlla-de-falta-de-respecte-que-et-diguin-a-la-cara-que-hisenda-no-som-tots/noticia/2706902/