dijous, 28 de gener del 2016

Aznar i González, del bracet per 'salvar Espanya'

Última actualització Dijous, 28 de gener de 2016 09:45 h


L’expresident popular se suma a Felipe González en la croada per ‘salvar Espanya’ i en la pressió a Pedro Sánchez


El reportatge d’Antena 3 que parlava d’un viatge de la diputada cupaire Anna Gabriel a Veneçuela ha fet fortuna. Com a mínim, en els cercles espanyolistes més radicals. José María Aznar ha rebutjat qualsevol nou govern espanyol que inclogui Podemos, pels seus vincles amb Veneçuela. En una entrevista al Diario Las Américas que recull el diari El Mundo, l’expresident espanyol també ha barrejat el país sudamericà amb l’Iran, ETA i l’independentisme. Una estratègia de pressió més per Pedro Sánchez.  



Aznar



Aznar troba la fórmula màgica de l'eix del mal antiespanyol

Aznar ha dit que el govern de Caracas “empara els terroristes d’ETA, els elements separatistes més radicals a Catalunya i rep consells d’un grup com Podemos, que té finançament iranià”. La fórmula màgica per crear un eix del mal diabòlic que ha de convèncer el PSOE perquè faci president Mariano Rajoy amb l’argument de ‘salvar Espanya’. De fet, l’expresident no està sol perquè l’altre cervell a l’ombra que vol posar un cordó sanitari al voltant de Podemos i pretén pressionar Pedro Sánchez és Felipe González. Els dos protectors de la ‘patria común e indivisible’ tornen a sorgir en el moment clau.

Podemos pretén "liquidar el marc democràtic de convivència i el PSOE " 



L’expresident socialista defensa en una entrevista a El País que ni PP ni PSOE han de posar barreres perquè l’altre partit governi.

Tot i que no es mulla en excés quin hauria de ser la millor combinació, de les seves paraules es desprèn un possible executiu popular en minoria, amb el PSOE facilitant la investidura però anant a l’oposició. 

De Podemos diu que pretén “liquidar el marc democràtic de convivència” i que si s’hi ha de pactar, és “deixant clar els elements essencials” perquè es pugui parlar d’un govern.  


Enllaç noticia :

http://www.directe.cat/noticia/471942/aznar-i-gonzalez-del-bracet-per-salvar-espanya