dissabte, 16 de gener del 2016

Acord JxSí-CUP (pàg 42) on es comprometen a Declarar la independència abans de cap procés constitucional

16-01-2016


PAÍS


Acord JxSí-CUP (pàg 42) on es comprometen a Declarar la independència abans de cap procés constitucional (com han fet tots els països del món), i que ahir Puigdemont va dir que hi renunciava. Espero que rectifiqui, perquè no es pot aprovar cap constitució abans que la independència.

Pàgina 42...

6. Llei de Transitorietat Jurídica: immediatament després de la Declaració d'Independència, cal que el Parlament aprovi una Llei que estableixi que, en absència de legislació catalana que les substitueixi o derogui, les lleis espanyoles són les vigents a Catalunya (en el benentès, establert des de la Declaració, que passen a ser executades i guardades per les institucions catalanes).

7. Llei de Procés Constituent: immediatament després de la Declaració d'Independència, cal que el Parlament aprovi una Llei que estableixi que en els mesos posteriors a la Declaració es durà a terme un procés constituent.




Enllaç pdf Acord Junts pel Si + CUP  : http://dades.grupnaciodigital.com/redaccio/arxius/documents/1450787787proposta.pdf