dimecres, 2 de desembre del 2015

Mas-Colell: "Si no paguen els 2.700 milions al desembre, és evident que som víctimes"

per Agències 2 de Desembre 2015 a les 10.11 h

El conseller d'Economia es queixa de la vicepresidenta espanyola: "Es permet riure i donar lliçons i no ha pagat".








El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha respost a les crítiques de victimisme rebudes per la Generalitat, davant el que ha assegurat: "Si no paguen els 2.700 milions del FLA aquest mes de desembre, és evident que som víctimes".

En una entrevista a Rac1 , ha lamentat l'actitud de la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, de la qual ha dit que intenta enganyar i desorientar sobre el pagament que el Govern ha de fer a Catalunya, i ha afegit: "Cal posar-la en el seu lloc".

Ha assegurat que els números només es poden llegir d'una manera, i ha afegit que un dels aspectes que més li molesten de Santamaría és que "es permet riure i donar lliçons i no ha pagat".

Condicions del FLA
Mas-Colell ha criticat el prefaci del document que dicta les condicions imposades a Catalunya per cobrar el FLA, ja que és "com si l'hagués escrit un columnista d'aquells que habitualment escriuen articles crítics a la premsa de Madrid".

No obstant això, ha precisat que el recurs que la Generalitat presentarà davant el Tribunal Suprem no serà contra el prefaci, sinó contra "la discriminació" de les condicions imposades, i ha apuntat que ja s'està elaborant.


Enllaç noticia :

http://www.mon.cat/cat/notices/2015/12/mas-colell_si_no_paguen_els_2.700_milions_al_desembre_es_evident_que_som_victimes_154444.php