dimarts, 1 de desembre del 2015

Eleccions 20-D : VÍDEO Català, castellà i ritmes flamencs, al vídeo electoral d'ERC

| 01/12/2015 a les 12:05h

La família de Gabriel Rufián, protagonista a l'espot

També hi apareix Eduardo Reyes, president de Súmate i diputat de Junts pel Sí

La campanya del 20-D costarà 1,5 milions d'euros als republicans

ERC destinarà prop de 1,5 milions a la campanya electoral del 20-D








La campanya d'ERC a les eleccions espanyoles, amb Gabriel Rufián i Joan Tardà com a caps de llista, serà molt metropolitana. Més enllà dels actes que se celebraran a les poblacions de l'entorn de Barcelona, el vídeo de campanya també projecta aquesta imatge en un espot on el català i el castellà s'hi combinen pràcticament per igual –fins i tot Joan Tardà parla en espanyol-. Els ritmes flamencs, la família de Gabriel Rufián i Eduardo Reyes, president de Súmate i diputat de Junts pel Sí, són alguns dels altres protagonistes del vídeo.





Un pressupost d'1,5 milions d'euros

Esquerra Republicana de Catalunya recupera la filosofia d'ajustar el pressupost de la campanya electoral de cara al 20-D, després del parèntesi que va suposar el 27-S amb el format de Junts pel Sí, en què es va fer un altre enfocament. En el cas de les eleccions espanyoles, s'hi destinaran prop de 1.500.000 euros.

La major part del pressupost, com és habitual, es destina a l'enviament de propaganda i butlletes per correu. Concretament, 800.000 euros. La resta és per a les activitats de la campanya. El plantejament és el de calcular quants diners es poden acabar rebent en format de subvencions i, a partir d'aquí, es dissenya la campanya i les seves despeses.


Enllaç noticia :