dimarts, 29 de desembre del 2015

El secretariat de la CUP cerca una fórmula per traslladar a les bases abans de dissabte

Dimarts  29.12.2015  13:39

PAÍS

Junts pel Sí va tancar la porta a cap alternativa a Artur Mas a la presidència.





Ester Rocabayera i Xevi Generó, del secretariat nacional de la CUP.



Els quinze membres del secretariat de la CUP i els deu diputats del parlament es van reunir ahir i ho tornaran a fer avui per trobar una fórmula que es pugui traslladar a les bases del partit per a debatre abans de la reunió del consell polític de dissabte.

Després de l’empat de l’assemblea de diumenge entre partidaris i contraris d’investir Artur Mas, la direcció de la formació d’esquerra rupturista té dificultats per trobar una manera que es permeti a les assemblees territorials debatre i votar propostes concretes que facilitin que dissabte es pugui prendre una decisió definitiva.


Ahir Junts pel Sí va refusar de presentar cap més oferta perquè considera que la proposta que va posar sobre la taula continua vigent. Ho digué el diputat Raül Romeva responent a les paraules d’Anna Gabriel, que, després de l’assemblea de la CUP, va demanar a Junts pel Sí que presentés una nova proposta per a superar l’empat.

Aquest matí, el candidat Artur Mas ha admès la força que té la CUP després de les eleccions del 27 de setembre:

‘Tenen molta força, però no tanta per a canviar un president de la Generalitat. Sí que tenen força per a portar-nos a fer eleccions, però no per a canviar un candidat a president de Junts pel Sí.’


Enllaç noticia :

http://www.vilaweb.cat/noticies/el-secretariat-de-la-cup-cerca-una-formula-per-traslladar-a-les-bases-abans-de-dissabte/