dimecres, 9 de desembre del 2015

El cap de llista del PP a Lleida pel 20D, acusat d’assetjament sexual

Dimecres, 9 de desembre de 2015 10:10 h


José Ignacio Llorens hauria promès una feina a una militant popular a canvi de mantenir relacions íntimes


Filtració a la línia de flotació del PP a les portes del 20D. El cap de llista a la circumscripció de Lleida en les eleccions espanyoles, José Ignacio Llorens, ha rebut una denúncia d’una militant del partit per assetjament sexual, segons el digital ‘El Español’. Tot i que ell nega tots els fets, la demandant l’acusa de pressionar-la per mantenir relacions a l’habitació d’un hotel el febrer de 2011, on es van reunir amb l’excusa que ell la col·locaria en alguna feina després de les eleccions espanyoles d’aquell any. Segons la denunciant, Llorens, que ja era diputat, fanfarronejava dient que seria el ministre d’Agricultura del govern de Rajoy i que era amic íntim del líder del PP i de Soraya. 





Llorens la trucava "fins a seixanta vegades al dia"

Tot va començar el febrer de 2011, quan es van conèixer a través d’un amic comú i dies després Llorens, de 67 anys llavors, la va portar a l’Hotel Hacienda Los Robles, de la localitat madrilenya de Navacerrada. Allà van dinar, li va dir que la col·locaria, i després a l’habitació de l’hotel la va assetjar. Ella ho va rebutjar, i a partir d’allà van començar les persecucions. Segons El Español, el diputat lleidatà es va disculpar el dia següent, li va prometre que li donaria feina com a secretària al Congrés dels Diputats, i a partir d’allà la trucava “fins a seixanta vegades al dia”.

Llorens té gairebé impossible repetir com a diputat



Un dia ella el va amenaçar d’anar a la policia, l’assetjament va aturar-se i els advocats de les dues parts es van reunir en un acte de conciliació que no va arreglar res. Segons explica la militant presumptament afectada, va desistir posar-li una querella perquè ell ja no la pressionava i per por a rebre amenaces. Amb tot,

El Español ho publica avui a 11 dies dels comicis. José Ignacio Llorens es torna a presentar com a número 1 per Lleida però té molt difícil sortir escollit, segons totes les enquestes.


Enllaç noticia : 

http://www.directe.cat/noticia/457969/el-cap-de-llista-del-pp-a-lleida-pel-20d-acusat-dassetjament-sexual